Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nem olvas Malfoy Harry Pottert?

2008.08.12

2008. június 26-át írtunk, s a végső Harry Potter kötet már számtalan országban elérhető, nem csak angolul, hanem a nemzeti nyelveken is!

Ennek ellenére, van aki, olyan közel áll a szeptológia készítéséhez, hogy az egyik karaktert alakítja, és mégsem olvasta még el a történetet, a történetét!!

Igen, már lelepleztem a személy kilétét: Jason Isaacs, a filmekben Lucius Malfoyt alakító színész a történet alanya.

Történt ugyanis - saját bevallása alapján-, hogy Jason egy előkelő vacsorát költött el J.K. Rowling társaságában. Ekkor odavetette magát az írónő elé, térdre roskadt és ezt mondta:

"Könyörgöm, hozz ki a börtönből!" (Tudniillik a Sötét Nagyúr Luciust a hatodik részben azzal büntette előző évi Jóslat-szerzési fiaskójáért, hogy őt Azkabanba záratta, fiára pedig egy hatalmas feladatot rótt: Dumbledore meggyilkolását.)

Visszatérve szegény Jason történetéhez: Rowling erre csak hátranézett a válla fölött, majd vissza Jason-re, és suttogva ezt mondta bizalmasan: "Kint vagy. Első fejezet."

Jason Isaacsnak nagy kő esett le a szívéről, bár ha olvasta volna a 7. könyvet, nem került volna ilyen kínos helyzetbe. Ráadásul pont az alkotó színe előtt.

Mindenesetre ezután könnyű szívvel írta alá a szerződést a Harry Potter és a Halál ereklyéi című filmre.

Pedig még nem is tudja a feltételes szabadság mellett mi vár még rá...

Rita Vitrol

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Eszternek

(Rita - szerk., 2009.07.10 16:33)

Kösz, elírás volt. Bár abban az időben már mindenki tudta a hivatalos címet, 2007-ben még volt ilyen cím-átfordítás variáció is.
Köszönöm a figyelmes olvasást.

eszter5555@citromail.hu

(Eszter, 2009.07.09 18:30)

A szövegben a azt írtátok, hogy a Harry Potter és a Halálos ereklyék című filmre, pedig az utolsó rész címe Harry Potter és a Halál ereklyéi.