Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interjú Tom Feltonnal, Gary Oldmannel és Nick Morannel

2011.03.30

Tom Feltontól megtudtuk:

Köszöni, hogy oly sokanm szavaztak a Harry Potterre, mivel ez a díjkiosztó a szavazatokon alapult.

A Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. részét pont egy éve fejezte ő be, ám azóta - mint mi is tudjuk -, újra kellett forgatni jeleneteket, és sokakat visszahívtak a stúdióba - őt nem, így pontosan nem tudja mit kellett újravenni, de azt tippeli havas jelenetket, és tömegjeleneteket kellett még felvenni -.

Azóta Tom 2 filmben vett még részt:Rise of the Apes és az Apparation című filmekben.

Tom azt is elárulta, a producerek és a rendező még igen dolgos, mivel a film utómunkálatait még most (??) végzik, és a film utáni Kiállítást is meg kell szervezniük.(New Yorkban lesz)

 

Gary Oldman (Sirius Black) a filmben - ahogy a könyvben is - csak egy szemvillanásig jelenhetett meg szellemként a filmben, így inkább arról faggatták, mit szeretett a teljes sorozatban. Gary saját bevallása szerint imádta a közös munkát, Dan fejlődését látni, a sminkeket, kosztümöket, valamint az egész produkcióhoz úgy tért vissza mindig, mint egy családhoz.

 

Ninc Moran (Scabior-fejvadász)

Mint kiderült, igen nagy jelentősége lesz a 2. részben is az excentrikus öltözetű fejvadásznak.

Neville ellen küld egy seregnyi halálfalót és önmagát. 9 éjjelen át vették fel ezt a harci jelenetet, ami szerves része lesz a roxforti csatának. Ő nagyon élvezte, de vajon Matthew Lewis is élvezte?

Majd kiderül július 14-én!

Rita Vitrol

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.